Op zoek naar verlagingsveren van Eibach?

Verlaag het zwaartepunt van de auto met de verlagingsveren van Eibach! Met de uitgebreide keuze uit schokdempers en verlagingsveren geef je een boost aan je auto en vergroot je de controle en het comfort. Eibach staat vooraan in de ontwikkelingen in de autowereld, en combineert Duitse ambachtelijkheid en betrouwbaarheid met een stoer imago. Want zeg nou zelf: looks zijn ook belangrijk. Een verlagingsset van Eibach is al te vinden voor zeer scherpe prijzen. Laat dus een van de vele sportieve suspensionsets van Eibach op je auto zetten, en daag jezelf uit.

Stuur de scherpste bochten

Hoe lager je auto ligt en hoe beter je schokdempers zijn, hoe groter je controle is tijdens het rijden. Als je een verlagingsset van Eibach installeert, glij je zonder enig probleem door de meest uitdagende bochten. Daardoor neemt de veiligheid en het comfort tijdens het rijden ook toe. Hou je van sportief rijden, dan is zijn deze verlagingsveren echt een must! Eibach is een gerespecteerd en solide merk. Het bedrijf maakt veren en schokdempers voor auto’s, maar ook andere voertuigen die zwaar belast worden, zoals bussen en vrachtwagens. De veren van Eibach staan bekend om hun grote betrouwbaarheid: het merk levert al jaren producten voor rallyraces en Formule 1-auto’s.

Vergroot het rijcomfort

De hoeveelheid verlaging die je kunt krijgen met de veren van Eibach verschilt per set, en is ook afhankelijk van de auto zelf. Standaard zorgen de veren voor een verlaging van 30 millimeter, maar dat kan met een sportieve set tot wel enkele centimeters lager worden. De veren van Eibach zijn progressief. Dat wil zeggen dat je met deze veren niet inlevert op comfort bij normaal rijgedrag, maar dat ze pas merkbaar extra tegendruk merkbaar geven bij grotere snelheden of in de extremere bochten.

Compatibel met vrijwel elke auto

Schiet door messcherpe bochten en geniet van een geweldige ligging met de verlagingssets van Eibach. De verlagingssets van Eibach zijn zo ontworpen, dat ze passen op alle schokdempers. Wel is de uiteindelijke performance afhankelijk van het soort dempers op de auto, dus als je het meeste uit de verlagingsveren wil halen, is aan te raden om ook sport-schokdempers te laten installeren. Eibach heeft verschillende verlagingssets op de markt gebracht, zoals de bekende Pro-Kit en de Sportline. Die zijn allemaal zeer redelijk geprijsd bij partijen als Extreme-Carstyling.nl. Op die manier kun je ook als u op een wat strakker budget de geschikte veren vinden voor jouw auto.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.