Rayvolutioncars.com about kitcars en auto’s

Op deze website kun je artikelen vinden over rayvolution cars oftewel kitcars. Wij hebben een grote passie voor auto’s en het genot van rijden op wegen zonder verkeer. Deze passie delen we ook graag met andere auto liefhebbers. Het vreemde aan ons is dat wij vaak vinden dat er geen perfecte auto bestaat. Hoe luxe het merk ook is er valt altijd wel wat te verbeteren. Is het niet motorisch dan zeker wel het uiterlijk. Niemand zijn smaak is hetzelfde toch? Dat geld voor vrouwen maar ook voor auto’s.

Kit cars

Dit wil niet zeggen dat een kit car ook een betere auto is. Helemaal niet… voor de meeste van de liefhebbers is het echt om het uiterlijk te doen en soms is het niet meer dan een plastic omhulsel dat de auto helemaal anders maakt. Maar de aanpassingen met een kitcar kunnen veel verder gaan niet alleen qua uiterlijk maar ook de motor, wegligging en power kan verbeterd worden. We kunnen zelfs van vier naar drie willen switchen met alle voor- en nadelen van dien.

Autorijden zonder verkeer

kit car autoAutorijden zou net zo relaxt moeten zijn als motorrijden. Beeld je eigen eens in lekker op een motor rijden over wegen op het platteland. De ultieme vrijheid en relaxt gevoel. Veel mensen denken dat je dit niet met een auto kunt vergelijken. Hier hebben zij het mis en wij van rayvolutioncars.com willen dit misverstand graag uit de wereld helpen. We hebben het namelijk talloze keren ervaren en het is gewoon een kwestie van de juiste plekken en tijden weten.

Hier gaan we je later nog meer tips over geven dus kom zeker nog eens terugkijken als je hier interesse in hebt. Zie hier alvast meer over kitcars

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.